Introductievlucht

Zie jij jezelf al in de cockpit van zo’n prachtig vliegtuig? Zelf de stuurknuppel vasthouden en voorzichtig proberen of je kunt sturen? Je raadt het al: Dat kan! Voor 14 euro per 6 minuten (minimaal 30 minuten), inclusief het landingsgeld op vliegveld Drachten, kun je bij ons een introductievlucht maken met een van onze zeer ervaren instructeurs. Hij laat je zien hoe je met deze toestellen op de startbaan in slechts luttele seconden accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur en 'airborne' bent voor je het goed en wel in de gaten hebt. Hij laat je het adembenemende schouwspel zien van het uitzicht en het samenspel van techniek en natuurkrachten beleven. Uiteraard mag je ook zelf sturen. De introductievlucht is je eerste vliegles die meetelt als je later besluit bij onze club een opleiding te gaan volgen. Maar je mag natuurlijk ook alleen maar genieten.

Boek nu!

Het vliegveld is normaal gesproken ieder weekend geopend: Zaterdag vanaf 9.00 uur en zondag vanaf 12.00 uur. Eventueel kun je ook door de week op maandagmiddag, woensdagmiddag of vrijdagmiddag vanaf 12.00 uur terecht. Als je een introductievlucht wilt boeken neem dan contact op met Harm Zwanenburg op nummer 06–37 42 47 99 of stuur een e-mail naar h.zwanenburg2@gmail.com.

Introductievlucht cadeau doen

Of blijf je liever met beide benen op de grond maar wil je dolgraag iemand verrassen en een introductievlucht cadeau doen? Hartstikke goed en nog origineel ook. De cadeaubon kun je bestellen door een E-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Harm Zwanenburg tel. 06-37424799 / E-mail h.zwanenburg2@gmail.com.

Deel je ervaring

Heb jij een keer meegevlogen met onze vliegclub en wil je je ervaringen delen, laat dan hier een reactie achter!

Reacties

afbeelding van Wubbe Wilts

Op zondagmiddag 26 juni 2016 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met het MLA vliegen omdat ik een vlucht aangeboden had gekregen van mijn vrouw Aukje.

Ik had me er heel veel van voorgesteld en ik mag zeggen dat die verwachtingen ruinschoots zijn overtroffen.

Onder begeleiding van instructeur Wout Weterings heb ik zelf een stuk mogen vliegen en dat beviel zo goed dat ik er heel sterk over denk om toch maar eens te gaan lessen voor mijn brevet.

Wat een super ervaring!

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.